Porgandisöömisest kotkasilmad!

Vet ni? Jag var dålig idag. Jag köpte ett paket. .. För jag mådde piss och mitt huvud dunkade och kände att jag var i behov av nikotin. Men vet ni vad. Jag hade ingen tändare. Sista tändstickan jag hade blåste ut direkt när jag tänt den. Var lite irriterad ja.

Men vet ni vad? Jag var dålig på riktigt också. För att jag rökte en nu för någon timme sen. Fast bara halva sen kände jag mig jätte äcklig. Den smakade inte så som den brukade. Jag menar Marlboro brukar smaka ganska mjukt när man röker men den smakade bara skit.

Tycker att det är skumt att en vecka kan göra det till en. (minus 2-3 jag rökte under fredagen då jag var ute) Den smakade verkligen skit. Fimpade efter mindre än hälften. Det är jag stolt över.



Hade kul i finskan idag.. Hehe. Läste Kalle Anka på estniska. Så fult. Måste säga att estniska är fulare än finska. Jag menar tänk Svenska - Danska, det är typ relationen mellan finska och estniska. Estniska är som en finsk som spyr och pratar samtidigt. Precis som danska är som en svensk som spyr och pratar samtidigt..

"Sel ajal kui teie raiskasite oma raha jäätise peale, maiustasin mina porganditega."
"Terviseks! Hea on, et söid selle purdu"
(Sillä aikaa ku te tuhlasitte teidän rahat jäätelöön, herkuttelin porkkanaa. .. Onneksi! Hyvä on söit sen roskan)
Kalle Anka säger till pojkarna att när de var och slösade sina pengar på glass åt han morötterna, pojkarna säger Vilken tur! Bra att du åt den skiten (de soporna)..

Saken ni inte förstår är att ordet slösa "tuhlaa" på finska är "raiskasite" på estniska. På finska betyder "raiskasitte" typ "då ni våldtog" .. Blir en väldigt skum mening "Då ni våldtog era pengar på glass åt jag morötterna"..

Min mamma och jag satt och skrattade åt serien för det är så fult. Estniskan alltså. Porgandisöömisest kotkasilmad! (Hökögon av morotsätning)

Ska nog börja äta morötter man vill ju inte våldta sina pengar!! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0