Stay

Bloggande blir så tråkigt så snabbt. Lite tråkigt. Hehe. Sak samma, sitter vid datorn.. I väntan på kunder.. Så klart kom det ett par nu då¨.. :)

Men men.. Fastnat för låten..



I love you more than I did before
And if today I don’t see your face
Nothing’s changed, no one can take your place
It gets harder everyday
Say you love me more than you did before
And I’m sorry it’s this way
But I’m coming home, I’ll be coming home

Miley Cyrus - Stay

Btw.

Räknade att jag hade 14 myggbett på ena benet och 9 på andra.


Frånvaroooooooooooooooo

Förlåt för mitt frånvaro :) Har haft så mycket på jobbet nu, varit halft galet. Mina fötter bara värker så att jag funderar på amputation.. -.-'

I vilket fall som helst så har jag också haft en fin midsommar, eller ni vet.. Så fin den kan vara med lite folk och obehagliga kyssar.. Haha. Och det där att se den kille man vill ha med en annan. Gr. Idag var jag ledig men sov bort hela dagen för jag var så oerhört trött. Var och åt hos farmor idag det var mysigt och vi (jag och Meli) stannade där hela kvällen. Mysmysmys.

Mina ben är bombaderade med myggbett. Hat. Kliar som satan, tog bild på mina ben.. Men orkar inte överföra bilderna från kameran till datorn.. -.-' Så imorgon kommer en bild :) Höres..

update:

Kliat sönder mina ben.

Whateverrrrrrrr

Känns som om tiden har gått lite snabbare idag :)

Det var allt jag hade att säga.. Hörs

RARA RA-A-A RAMAMA RAMAMAA GAGA OHLALA I WANT SOMETHING TO DO



Funderar på att göra klart dipperna. Det är ju så att det är midsommar snart och då kommer en massa turister hit och dipper kommer gå åt och vi kommer då inte ha tid att fixa dem.. Så kanske borde göra de idag, eller imorgon. Funtar på vilket som känns bäst. Idag eller imorgon? Idag, heheh, de har gått köpt in allt som behövs till midsommar helgen och det mesta behövs fixas så.... Mucho mucho to do, känns bra det. Bättre det istället för att sitta här och stirra på staden som saknar tid. Hehe Den Tidlösa Staden. Hehe. Whatnot vi hörs!

Jag ritade lite.. :)


Alltså jag tror inte ni förstår..

.. tiden står stilla. Visarna rör sig inte, digital siffrorna ändras inte.. Jag sitter stilla och bilarna har stannat ingen kommer eller går. För allt står stilla i denna lilla stad. Måste jag berätta att jag börjar bli rastlös, myror i brallorna.. Uttråkad. Jag dör. Men måste säga det här ändå: Pengar är pengar .. Och Pengar behöver jag. Sitter kvar här två timmar och 45 minuter sen börjar jag dra mig hemåt.

Höres. Måste säga att Kesha är så bäst när man sitter här och stillar på allt det orörliga. Hörs. .. Ja hörs. Hörs. Höres. Whatnot. Tschüss.



Det är nästan så att man saknar skolan.. Men nä till det stadiet har jag inte kommit än.. Men saknar vissa personer <3

... .. . Sibylla..



Jobb, jobb jobb.. men inga kunder.. Hahaha .. ÄR sjukt uttråkad och dricker mig fet på Cola.. Bara fyra timmar och tio minuter kvar tills jag får stänga och sticka..

.. lite kunder.. kom precis.. en.. hah ..

Kollar på bröllopet! :D


På väg till båten :-)

dsc-0080 (MMS)

På väg till båten :-)


R rated.. Not. Men iaf. Tchüss!

Är sådär sjukt uttråkad och rastlös. Min favvosida är nere just nu, de fixar något.. .. . Bajs. Borde packa och städa men finner ingen motivation till det. Skulle till grönan idag men Elena orkade inte, skulle åka imorgon istället men måste tyvärr tacka nej till det. Ska med Elin till botkyrka byggen och fråga lite saker.. Typ. Sen till ungdomsmottagningen, sedan packa.. Sedan uppträder Darin i kungsan vid nio (Hihih!).. Yess yeeeeesssssssss..

Hörs. Ska gå röka..


Min finfina tändare! :D

Bajs. Kommer inte på något.

Tycker att det är ganska kul att folk tittar in här fast jag inte updaterar så himla regelbundet. Brukar oftast tröttna på bloggar periodvis, vissa måste jag läsa varje dag andra går jag och tittar i perioder för att sedan tröttna. Samma sak med min blogg, vissa perioder måste jag blogga minst fem gånger per dag andra perioder så klarar jag inte av att skriva ett inlägg per vecka. Ganska tråkigt faktiskt. Sak samma. Mår lite illa sådär, ni vet, när man är smått besviken på sig själv. Jag är glad att inga IG visade sig bland mina betyg, jag är också glad att jag har fler VG än G, och att jag har minst ett MVG. Det som känns lite mystiskt är att min tyska lärare kom fram till mig häromdagen och sa "Jo juste du Daniela, tänkte bara berätta att du får VG i tyska, tänkte att du skulle bli glad av att få veta det" Som han sa så blev jag superduper glad men idag när jag öppnat mina betyg så ser jag ett G på tyskan. Förstår inte riktigt. Jag mailade dock min lärare. Tänkte att jag tar det efter lovet men jag kommer säkert ha glömt det fram tills dess, så jag mailade honom direkt.

Hoppas han bara skrivit fel eller att betygsskitsaken har knullat sig. Det jag heller inte förstår är att en person vid namn Axel i min finska fick MVG (han pratar inte ens bra finska och är alldeles för nervös när han ska prata) och jag fick ett VG. Jag har hört den här Axel prata jag har sett honom skriva, och jag kan säga att han är inte bättre än mig när det gäller finska. Ändå så fick han MVG medan flera av oss bättre fick ett VG förstår mig inte på lärare ibland.

Tror också att min finska lärare favoriserar killar, sjukt störande. Förr i tiden var det ju så att killar fick bättre betyg för att de som sagt var killar, och jag tror min finska lärare fortfarande håller kvar vid de moralerna. Blir sjukt irriterad.

Dock dock.. Ett stort grattis till mina söta prinsessor som tog studenten idag! GRATTIS SOFIA OCH JOHANNA! Kommer bli tomt i tyska salen utan er.. :(


Apropå såhär allt. Igår var jag, Elin och Elins kompis ute och åt, och drack. Det var sjukt mysigt! God mat och en cider och ett par cigg plus sol, kan det bli bättre?

I onsdags så skulle jag och Mobydick till Love Sthlm 2010 men det regnade så vi satt på en bänk under ett par stora träd och så åkte vi till mig och .. gjorde ingenting, sådant är mys det med.

I tisdags .. så .. ööh.. Kollade jag på förhäxad. Yes. På nätet. Dör.

I måndags så fyllde Elin arton och det firades med en öl och ett besök till Love Store på Södermalm. Wunderbar.


Ikväll blir det en sista sak med klassen, vet inte riktigt vad jag tycker om det, vissa i min klass börjar gå mig på nerverna. Men eftersom Iara som vi ska vara hos bad mig köpa cigg åt henne, vilket jag redan gjort, så måste jag ändå åka dit. Well well..


För er som inte vet så är idag dagen med ett stort D. Dagen D. Idag ska jag vinna en massa pengar. Vänta bara!

Hörs imorgon!

Förlåt för att det är så mycket text och så lite bilder *Inga alls* men jag pallar inte. Hörs!

Det brinner i tumba .. Hoppas drabbade kla...

dsc-0079 (MMS)

Det brinner i tumba .. Hoppas drabbade klarar sig :(


RSS 2.0