Ny mp3 ..

Har haft en hemsk vecka. SL's fel. Okej inte bara, men bland annat. What ever. Köpte en Mp3 idag. En billig sak, för om jag ska sitta i ett tåg tusen år så måste jag ha musik och jag hade inte råd med något annat.

Ich bin Froh.


Another day home because of the cold.


Jag ser CP ut. Ignore it.

Jag hatar SL och kylan.

Jag kom inte fram till skolan idag heller. Jag ska snart till centrum och köpa lite foodyyy.. Kalles randiga med ägg.. mumms.. Sedan blir det fortsätta plugga. Hörs!

Goddamnit


Somnade. Vaknade. Kan inte somna längre. Ska försöka. Sov gott.

20100223

Försov mig. Skyllde på kollektivtrafiken. Skulle ändå ha tagit sin fina lilla tid att komma till skolan och jag skulle till ungdomsmottagningen. Jag skulle ha bara ha varit i skolan ett par lektioner.

Jag gick till umo idag med Elin i vilket fall som helst. Elin skulle hämta ett nytt recept för mini-piller. Annars har jag bara pluggat idrottsteori och EU idag. Givande.

Hörs senare!


I cannot sleep.

Sjukt trött men jag kan inte somna. Hatar det.

Igår natt så somnade jag vid halv fem fem tiden. Vaknade sex. Kändes sjukt bra. Not. Därför var jag dödstrött idag. Ska försöka somna nu. Hörs imorrn darlings!


Äeih.. Fråga mig inte om bild nr 2

20100222

Jag gjorde ett väldigt fint inlägg till er imorse. Men jag har ingen aning var det har försvunnit! Tåget imorse var en halvtimme försenad (trots SL's försök till bara halvtimmes trafik) tåget åkte i slow-motion och tåget åkte från min station klockan åtta och var framme i södra dryga en timme senare. Resan som vanligtvis tar 20 minuter. Toppen.

Missade en timme samhälle, tur nog så var ca hälften av klassen frånvarande för att de inte kunde ta sig till skolan. Tunnelbanorna på markplan protesterade i kylan. Så min samhällslärare hade full förståelse till varför jag var sen. Brandlarmet gick också igång, kan säga att det inte var min dröm att stå ute i -23° och vänta tills man fick komma in igen. Resten av dagen gick segt, jag höll på somna. Fick inte träffa killen min innan han drog till Örebro och han ska vara där resten av veckan. Surt.

Fixade dock cigg, det måste jag se som något positivt. Gick även till Elin. Där var jag en bra stund. Elin pluggade revolutioner (som jag precis haft prov på) och jag hjälpte henne, Sara masserade mig och jag masserade henne. En bra kväll. Borde dock ha pluggat men var inte på humör för det. Tog en dusch. Läste lite. Ska sova nu.

Där har ni en fin sammanfattning av dagen!



Födelsedagsfika



Min kusin som fyllde år under veckan firades igår!


Limpan och Ellosh!

Tysk musik är kärlek.

Jag har kommit in i en tysk period igen. Jag bara faller för all tysk musik igen.

Bl.a. Tokio Hotel, LaFee, Nena. (Synd bara att Spotify har tagit bort Nena's Made in Germany album som är min favorit)

Berlin Baby Berlin. Efter gymnasiet flyttar jag dit. No matter what.


Min avatar!

Jag gjorde mig själv till en Avatar nyss!



Så sjukt snygg jag blev. Jag måste dock säga att jag vill ha sånna där vita prickar som lyser i mörkret på min avatar! Varför fick inte jag sånna? Buhu.

Hörs!

Tokio Hotel om två veckor minus ca 3,5h och två veckor plus ca 20h.

Att jag inte kom på det här tidigare!



Fattar ni hur galet det här är? Det var över sex månader kvar när vi bokade biljetter! Nu är det inte ens två veckor kvar! SJUKT!

Så galet peppad för konserterna!

Inget att skriva om..

Börjar bli riktigt uttråkad att vara hemma, ändå så får jag smått panik bara av tanken att dra till skolan. Under en vecka missar man sjukt mycket.

Suger att jag inte ens har något att skriva om och inga bild att ladda upp för jag ser ut som skit.


Antibiotika kur ..

Gick till vårdcentralen idag. De tog urinprov, halsprov och blodprov. När de skulle ta halsprovet så petade hon mig i munnen med en tops. Fick kväljningar, not nice. Urinprovet visade i snabbtestet att det inte var några bakrerier (eller så var det att det inte fanns några virus) men att det fanns många vita blodkroppar vilket säger att det är något fel för immunsystemet riktar sig in där. Blodprovet visade att jag hade något (typ C7 eller ngt sådant) värde på 57 och vid 50 är något fel. Skulle ringa dem på Fredag när de har testat allt. Fick i vilket fall som helst ett recept för antibiotika. Ingen skola resten av veckan. Känns lite piss för jag kommer missa mycket.


I'm not a Slacker!

Har tänkt att gå till skolan imorgon. Jag kan dock inte somna. Jag och Linus somnade medan vi kollade på film, not good. Har sjukt ont i halsen och jag är kissnödig hela tiden! Vet inte hur värt det kommer vara att gå till skolan imorgon, med tanke på att jag kommer springa mellan lektioner och toaletten. Samtidigt som jag hostar, käkar ipren som snacks och gör miner varje gång jag ska svälja.

Får se hur det blir. Har ingen lust att missa mer, känns som om jag är sjuk hela tiden och missar sjukt mycket i skolan. Förstår inte vad som hänt med mitt immunsystem! Förut var jag en person som ALDRIG (max en gång per år) blev sjuk! Det här året har inte ens pågått i två månader och jag har varit sjuk typ hälften av tiden!


Min läpp ser sjukt sjuk ut! Orkar inte ta en till bild och ladda upp mitt internet är extremt segt och kommer sluta att fungera när som helst!

Får se hur jag mår imorgon på morgonen. Känns lite som att varken mina klasskamrater eller lärare längre tror på mig att jag är sjuk. Eftersom jag är sjukanmäld så ofta. Suger. Hatar tanken att folk kanske ser mig som en slacker. Jag är lite av ett slacker men bara lite. För det mesta är jag sjuk. Om jag inte försovit mig dvs.

Jaja.. Vi hörs!

Är sjuk..

Hej! jag är sjuk, idag igen. Förlåt för den sugiga updateringen. Men igår så var jag också sjuk. Jag var dock tvungen att hämta mina saker som var hos Elin. Där stannade jag i flera timmer vi beställde pizza. Sjukt gott! Stack till Linus senare också, vi stack till Ante. När jag kom hem var klockan elva och jag var febrig och kände mig seg och sjuk.

Linus kom över idag. Han är sjuk han med. Hörs senare!

Ny design!

Ny design! Vad tycker ni?

Olet minun ..

Är sjukt trött. Gårdagen var lång. I fredags var Linus här. Jag var barnvakt åt min sjuka lilla syster och han gjorde mig sällskap. Mohahha. Okej, nä inget. Men i alla fall, på lördagen vaknade jag vid tio och stack till stan vid elva.

Hade problem med att betala plus kortet som jag köpte, eftersom jag hade visserligen tagit fel kort. Typiskt men mamma flyttade över pengar så jag fick det betalt efter ett tag. När jag kom till stan så mötte jag upp ett par vänner, vi gick till Blueberry mässa om studier och arbete utomlands. Intressant. Fick gratis blåbärsmuffins och latte.

Mötte upp min kusin och hennes kille senare var med de ett tag, efter det stack jag hem och gjorde min turkiskpeppar likör. Sjukt gott! Fixade mig och sedan stack jag till den omtalade festen! Älskade Sara fyllde ju 16 för en vecka sen och det firades igår.

Lite jobbigt var det dock. Min killes ex var där. Jag kan inte säga det nog hur mycket jag älskar mina vänner men det är inte kul att höra när de snackar som de gör om min kille. Börjar bli lite uttjatat, det här dramat jag har blivit indragen i.

Jag hatar inte henne, måste jag säga, men igår ogillade jag henne starkt.

Alla hjärtansdag idag också. Känner mig mörbultad och min kille jobbar. Känns så piss så att det inte finns, men men.. Mamma är lite bitter över att hennes kille är i Norge nu i två veckor (han jobbar där) och ja.. Gud. Känner mig lite nere just nu. Synd för igår var jag så lycklig. Mitt liv har aldrig varit så bra som det varit den senaste veckan.

Hörs!

Jag märker nu hur full jag måste ha varit.. Ser sjukt onykter ut.. Hemskt.


Sinä olet minun..

Tuulensuoja - Zen Café

On the edge..

Är lite on the edge. Prov+redovisning+ciggen tog slut=stress!

I'm on the edge because of the fucking ciggarettes.

Försöker blogga imorrn innan jag drar till underbara helvetet!

Hörs!

Jag hatar få dubbla signaler. Det är nog det jobbigaste. Hörs imorrn!

Spanska provet gick sådär om ni nu så vill veta..

I skolan

Är i skolan halft död. Min tyska lärare skulle ge tillbaka en uppsats men han sa att det var för mycket fel för att han skulle kunna rätta den. Lite pinsamt. Han sa att jag är för abitiös och försöker skriva i en nivå jag inte än nått (jag håller med, vi kan ju knappast i steg ett kunna skriva en uppsats på 1 A4).

Ska förbereda engelska föredraget nu. Prov nästa lektion! PANIK!

Hörs!

Min tungpiercing firar två år!


Helvetes sömnrutin.

Försov mig. Idag, igen. Börjar bli sjukt irriterande. Somnade först typ en halv timme innan min klocka ringde. Hatar att min sömnrutin är som dragen från helvetet. Hörs senare!

1 av 2

WOHO! En av två frågor är klar!


Tankar

Vackrast var jag nog i sjuan eller åttan, dock så har jag nog aldrig varit lika nöjd med mitt liv som jag är nu. Proven och läxorna som gör att jag stressar som satan gör att jag känner mig levande, jag gillar stress. Jag (som Blondinbella skrev ett tag sedan) älskar att leva på gränsen mellan stress och mentalkollaps. Jag presterar bäst under stress. Det är inget jag kan förneka för så är det. Jag har nog aldrig blivit så uppskattad som person förut som jag blir nu. Jag har vänner jag hyser om och en kille som jag faktiskt för en gångsskull känner att jag vill vara med.

Att känna sig tillfredsställd är nog svårt och jag har en bit att gå innan jag når dit, men jag har kommit framåt. Jag känner att det här året kommer bli bättre än andra. Oavsett vad som händer.

Jag vill flytta till Berlin och det ska jag. Jag drömmer om Berlin och en sångkärriär (som jag antagligen måste lägga ner för att jag inte har rösten till det), jag drömmer om att få se världen som den oslipade diamant den är, jag drömmer om att kunna förstå allt som finns att förstå. Jag drömmer om att skriva, jag drömmer om att ha en familj någon dag. Jag drömmer så mycket och jag vill att mina drömmar ska bli min verklighet. Jag tror att om mina drömmar skulle slå in så skulle jag vara tillfredsställd.

Frågan är då skulle jag känna mig tillfredsställd? Skulle jag önska om ett annat liv. Att istället för att bo i Berlin bo i en liten håla i södra Finland? Att istället för att veta allt vara ignorant? Istället för att vara lycklig, vara lite olycklig och ha något att bekymra mig om? Eller tvärt om, vara olycklig för att man inte har något att bekymra sig om, och därför önska att man var lycklig i sitt lyckliga tillstånd.

För mycket tankar här nu. Over and out, forsätter nu på skit hemprovet.


Jag igår..

Geisterfahrer

Fullmåne på alla hjärtans dag.. Bådar det gott eller dåligt?

Är smått uttråkad. Borde hålla på med SO skiten men jag orkar inte, borde plugga språk inte orkar jag det heller. Vad orkar jag då? Blogga om onödiga saker som att det är fullmåna om en vecka. Göra ett collage med en och samma bild på mina läppar, som jag antagligen tog när jag gick i sjuan eller åttan. Fy.

Lyssnar i vilket fall på det här.

minus det dåliga ljudet, skyller på youtube. Sök på Tokio Hotel och Geisterfahrer på Spotify..

Jag ska ta en cigg och försöka överkomma denna söndagsångest som har tagit över min kropp. Ska även försöka sluta tänka på hur mycket jag vill träffa och pussa en person just nu. För det hjälper inte mig i pluggandet.

Vi hörs kära vänner!

Remember me honey.

Seems like I've been forgotten. Seems like he has taken my place. Seems like she has forgotten my face ever existed, she can still hear or read my words but, she has forgotten who I was to her. Too bad I still remember every wound, every tear, every pain we've ever sheared.

Remember me my love. Cause I am still the one who knows you inside and out. I am still the one who you'll need and to speak of needing I still will need you when the day ends. Please my hunbun, remember me.

It does not help to delete pictures. I do still remember.

Sara göllet!


Idag fyller Sara 16 år! GRATTIS!

Själv så ska jag fortsätta med uppsatsen. .. Imorgon firar min tungpiercing två år!

Tårta!


Bilderna gör så att den sjukt goda tårtan ser ut som en slime-klump! I vilket fall som helst. Min mormor fyllde 63 år idag och vi åt på den här otroligt smaskiga tårtan!

SO tjat återigen.

Gud. Nu börjas det igen, allvarligt. Vad är det med att jag alltid tjatar om SO uppsatser? Så helvetes jobbiga är dem i vilket fall som helst. Jag försöker koncentrera mig men det går inte. Jag hatar det. För jag bara drar ut på det hela tiden. Jag har inte tid att dra ut det! Jag har en massa jävla prov nästa vecka som jag måste plugga till men nej nej. Jag sitter okoncentrerad framför en samhällsbok och läser om en och samma mening ett par tusen gånger.

Jag ska gå kolla på Avatar, inte 3D dock. Jag, Sara och Elin ska se den kl 20.30 på Sergelbiografen.

Ska försöka plugga vidare tills jag ska dra.. Hörs!


Års horoskop - Hittills stämmer allt in rätt så bra.





Sjukt att horoskop böcker kan stämma så otroligt bra, dock så är det ju bevisat att ett horoskop passar 90% av befolkningen. Ändå så känner jag oftast igen mig på väduren mer än vad jag gör i något annat tecken. Som när jag läste lite i mammas bok. Inget passade.

Den första och den andra kände jag mig dålig, inte av "kroppsliga" skäl utan mer.. öhrm.. mentala skäl? Var irriterad pga en persons "tidigare förhållande"..  Som min vädur 2010 bok, kapitel februari säger att det skulle vara.

Den trettonde ska Sara ha födelsedagsfest. Som boken säger kommer jag få bra karma och ha givande diskussioner den trettonde.. Får se, får se..


BARA EN MÅNAD KVAR!

BARA EN MÅNAD KVAR! SJUKT HUR TIDEN HAR GÅTT SÅ SNABBT!


Är det värt att åka till skolan för en lektion à 50 min?

Kom hem ett tag sedan, vi var och kolla på lägenheten Alexandra ska hyra i andra hand. Hon ska redan flytta in imorgon! Galet! Elin och Sara ska antagligen flytta in med Alexandra i mars eftersom deras mamma och hennes kille ska flytta ner till Blekinge..

Mammas kille är här igen, så äta god mat ensam i mitt rum igen. Imorgon har jag bara en lektion och jag sitter (läs:ligger) och överväger om det är värt att åka till skolan. Ska göra klart lag och rätt examinationen idag så jag kan göra engelskan imorgon och plugga språk resten av helgen.

Mamma ska på kryssning imorgon så jag är ensam hemma imorrn, det blir nice, dock så kommer vi antagligen dra till Alexandras nya lägenhet och hjälpa henne, vet dock inte om jag kan; mitt busskort går ju ut klockan sju.


Oklart

Håller på med Lag och rätt examinationen. Vet inte riktigt vad jag ska göra, eller hur jag ska formulera orden, eller om det ska finnas en analys/slutsats. Hatar när frågor till uppsatser är oklara, att man inte vet riktigt vad allt man ska göra.

Ska dra med ett par vänner och kolla på en lägenhet i Hässelby snart. Blir nice.


Kom precis ur duschen..

Escape The Fate

Jag satt och läste en flickas blogg, hon är i min ålder. Hennes lillebror dog i november och som terapi skriver hon till honom genom sin blogg. Tårarna forsade ett tag när jag läste. Jag är så otroligt svag för folk i smärta, och hennes ord visade klart och tydligt att det gjorde ont. Klart det gör. Gud. Om ni vill läsa så här är en länk.

Jag hade svårt att läsa bloggen för det kändes som om jag läste något jag inte egentligen får läsa, ändå kunde jag inte sluta.




Bara för att nr2


Bara för att mitt smink blev så sjukt snyggt idag!

Bara för att!

:O DEBATTEN SOM FILMADES I MIN SKOLA I MÅNDAGS ÄR NU IGÅNG PÅ KUNSKAPSKANALEN! HEHE! Kul att se sin skola på TV och folk man sett på riktigt.. Hehehe!

Kan lugnt säga att man hör dem bättre nu än då.. Hörde knappt vad han i grönt sa då i måndags..

God damn it

Jag måste skärpa mig. Idag kunde jag inte vakna, och sedan när jag vaknade så var mammas "typ" kille fortfarande här och uppe. Då ville inte jag gå ut ur mitt rum.. Jobbigt. Jag sjukanmälde mig själv i vilket fall som helst. Tror inte det spelar någon stor roll med tanke på att jag bara hade två lektioner idag. Imorgon är jag i alla fall ledig. Det är rätt så nice.

Ska åka till Skärholmen med Nina, Nina och Evelina. Hörs senare!


Ich habe Hunger.

Jag gillar inte det nya blogg verktyget, varje gång jag ska trycka på nytt inlägg trycker jag på radera blogg. Så får jag smått panik! I alla fall, tänkte bara skriva att jag är sjukt hungrig men jag törs inte gå till köket eftersom mamma och hennes "typ" pojkvän sitter i vardagsrummet. Måste gå lägga mig snart också. ..

Hörs imorgon ska ta lyfta arslet och pallra mig till köket. ;) Wish me luck..


Skulle gärna ha sådant där i mitt rum just nu!

Ignorera detta inlägg..

Har verkligen sjukt svårt att förstå alla Tokio Hotel fans som praktiskt taget skriker ut att de hatar det nya albumet och att de vill ha tillbaka det gamla Tokio Hotel, tror de idioterna verkligen att killarna i Tokio Hotel stannar i åldern och för alltid kommer skriva låtar i samma stil som de gjorde förut? Blir irriterad. Låtarna de skrev förut var bra, förut. Om man själv nu inte stannat i mognads processen eller är fjorton fortfarande. Jag älskar det nya albumet, jag kan inte låta bli att älska det. Det är så pure Tokio Hotel det här. Lyssna på Unendlichkeit från deras första album och jämför sedan med det nya albumet. Det är exakt samma känsla. Och gissa vad vilken låt i deras första album var den låt de alldeles själva fick skriva? Jo Unendlichkeit. De har producerat, skrivit både text och musik hela det nya albumet, lagt ner hjärta och själ i det här albumet och ni säger att det inte är bra nog.

Lyssna på de tyska låtarna, kolla på lyriken (alternativt andvänd google translate) och förstå vad de vill med låtarna. De har mognat, deras låtar handlar mer om vad killar i den åldern tänker på. Lyssna på engelska låtarna In your shadow, Screamin', That day, Hey you, World behind my wall, Zoom into me och Attention. Fråga er själva kan ni inte höra det "gamla" Tokio Hotel skina genom. Albumet är som sagt så Tokio Hotel det bara kan bli. (Måste säga att det finns en hel del bra låtar i det engelska albumet men jag är svag för det tyska och tog bara de engelska versionerna eftersom där förstår man direkt vad de vill säga med låten och melodin.. hehe)

Gud just nu känner jag mig bara töntig. Förlåt för detta irriterande inlägg. Har bara läst en för många inlägg var fans ser ner på det nya albumet när de praktiskt taget bara lyssnat på albumet en gång.


I am trying to break your heart

Nämen ojssan ojjsan, skulle gå in i en blogg så kommer det upp snuttis när jag börjar skriva namnet på bloggen. Det jag nu undrar är vem har varit inne på snuttis genom min dator. Skumt skumt säger jag bara.

Jag hade ett konto i snuttis när jag var yngre, det var goda tider det.. ;) Kan dock inte komma ihåg när jag sist var inne. Kommer inte ens ihåg mitt alias.

Lyssnar på:



Lipgloss and fjortisposé..


Dagens posé med dagens outfit och världens bästa läppglans. Brukar i vanliga fall hata läppglans och andvänder hellre läppstift eller läppsyl, men den här glansen från H&M är sjukt bra, bra färg, inte glittrig och den är inte heller sådär snuskigt kladdig som vanliga läppglans brukar vara.


20100202

Jag är sjukt dålig på att updatera, känner bara att den där viljan att updatera bloggen jag hade för någon vecka sedan har bleknat bort. Har inget att skriva om eller inte kraften att göra det.

Tåget var försenat idag (surprice surprice!) jag kom först till skolan vid lunch. Finskan var tråkig och händelselös. Mamma har sin "typ" pojkvän här, mamma bad mig snällt att hålla mig till mitt rum. Jag är snäll men sjukt uttråkad nu.

Har en del läxor som jag skulle kunna göra men men, you know me.. Men vet ni vad! Vi har typ knappt några lektioner imorgon! Vår samhällslärare och historialärare (+andra) ska åka till Berlin imorgon så vi har bara matte och spanska imorgon! Slutar redan vid elva! På torsdag är det friluftsdag så vi som inte ska åka skidor i Romme är lediga (vi måste bara ha intyg att vi idrottat) och på fredag har vi bara matte! För våra lärare fortfarande är i Berlin!

Synd nog så har vi en massa prov nästa vecka istället som gör att den här nästintill lediga veckan blir en så kallad pluggvecka. Wunderbar.



21.21

Jag har varit trött och irriterad idag. Dagen har i sig inte varit superskit, utan bara mitt humör. Igår så var jag, mamma, syrran, mormor och moster i Skärholmen. Tiggde till mig fyra plagg! (alltså att mamma betala) Mamma köpte även ett nytt hjul åt hamstern, skälet till mitt dåliga humör, hjulet lät som satan i natt både jag och mamma sov dåligt. Jag har haft en värk i bakhuvudet hela dagen. Omsättningarna idag gjorde det inte bättre. Killar är så korkade säger jag bara + ex-flickvänner.

Vi skulle ha slutat 14.20 idag efter matten men vi hade en obilgatorisk parti debatt i skolan, vi var tvugna att vara med. Stv24 spelade in det, det visas på onsdag.. Intressant ibland dock så hade jag som sagt huvudvärk.

Jag har läxor att göra men ingen lust. Får ser hur det blir med det. Nästa vecka är det språkprovsvecka så det här är ingen bra tid att vilja slappa.


Bara för att bilden får mig på bättre humör, tänk att kunna måla en sådan tavla..

Något som adderar i det här irriterad-humöret är att mina lärare får åka till Berlin den här veckan men inte jag. Oh joy..

G4L





Any mother f***er wanna disrespect
Playing with fire finna get you wet
How it feel down there on your knees

Utkast: Jan. 31, 2010

Gissa vem som ska sova över hos mig! Hihih! Jag städade rummet snabbt som attan när jag kom hem. "Städade" och "städade".. Vet inte riktigt om jag kan kalla gömma alla saker någonstans att städa, men städat ser det ut!

Hämtade ut ett paket igår.. Tänkte bara visa lite bilder från igår!

pappa råkade köpa Large print, så det är sjukt stor text och jag känner mig retarded. :)

fick även detta coola lås!

edit. internet slutade funka när jag skulle lägga upp det här inlägget, klockan var lite över tolv under lördagsnatten när det här skrevs! Tur nog sparades det som utkast!

RSS 2.0