Fuck U

Jag hatar svara på andras telefoner. Är jag ensam om det?

Min kusins telefon ringde nyss, jag skrek det till henne, hon frågade vem, jag sa Henkka, hon svarade att jag skulle svara och fråga vad han ville. Jag skrek att jag inte vill. Telefonen fortsatte ringa, och ingen svarade. Stackars Henkka.

MOHAHAH! Känner mig snygg. Vill ni se en bild? Öhm, okej måste ta en. Har inge smink dock. Kanske ska ta sminka först. Jeppjepp, bara en och en halv timme innan vi måste gå möta dem vid tågstationen. Jep. Sminka, ta bild och sedan posta detta inlägg. Höhöh.



höhö. Det är bara dryga fyrtio minuter kvar tills vi ska gå möta dem..

Jag tycker det är lite synd att jag inte ska på Placebos konsert den 13 november. Lyssnar på deras låt Fuck U som jag älskar. Älskar lyriken. Lyssna på den vettja! :D Tryck på länken så kommer du till låten i Spotify. :)

Uttråkad.




Förlåt, men jag förstår inte vad ni menar med att jag är egocentrisk ..
Höhö, okej okej. Lite andra motiv då.







Jepp jepp.. Jag är absolut ingen fotograf hehe. Sista bilden är på mig och mina två kusiner förra från förra julen. Höhö, hon med blåa tröjan är den kusin jag är hos nu. :)

Scary läskigt.

Är i kusin skola nu. Det är läskigt. Inte som läsk läskigt, utan som scary läskigt. Hejdå.

Jag saknar Södra Latin i detta dagsläge.

Mycket tyska har jag dock hunnit plugga, fråga mig dock inte om jag lärt mig något. För det tvivlar jag på.

Tschüss.

Basta

Ska gå basta. Eller ta en cigg sen basta.. Blir bra så. Tycker ni inte att det är roligt hur ett visst inlägg får en massa kommentarer (det har antagligen då kommit på nya inlägg på blogg.se), och så skriver man positivt, för man vill ju inte vara miss bitterfitta när någon annan kanske är glad. Men alltid så ska det ändå komma någon som är negativ, och oftast är den här personen också en tretton årig liten ungjävel människa. Lite kul kan man tycka. Den här personen tycker antagligen att den är sååå cooool bakom datorskärmen!

Hehe i min förra blogg fick jag en kommentar som löd: Jävla fjortis. Och jag tror jag aldrig har skrattat så mycket åt en kommentar, jag menar, kolla på mig, jag är så lite fjortis som bara går. Hehe .. Och så kollade jag på vem som hade kommenterat, det var då en tretton årig tjej med idominläppar. Man undrar var världen är på väg. Hehe. Oftast är dock dessa bitterfitta kommentarer anonyma, det är lite fegare.. hehe .. -.-'

Jag tycker faktiskt det är kul, men men, tänkte bara skriva lite sååå .. hehe .. HAHAH aja.. är sjukt pissnödig.


miss fjortis.. oj jag menar MiZz FjÅrTiZ ..

Tschüss!
ps. förlåt för allt hehe skratt i det här inlägget.. Hade lust med hehe skratt.. HEHEHEAHHAHAHIHIHAHAH

TOKIO HOTEL DEN FJÄRDE OCH FEMTE MARS!

Nu blir det både Stockholm och Göteborg för mig och Julia i mars! :D

Jag är helt crazy här hemma! :D :D:D:D:D::D:D

TOKIO HOTEL DEN FJÄRDE MARS MED JULIA PÅ PARKETT!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

JAG OCH JULIA HAR BILJETTER TILL TOKIO HOTELS KONSERT I STOCKHOLM!



AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
*fangirlscream*



Jag är otroligt hypad! AAAAAAH! och jag har precis vaknat.. Så jag är otroligt hypad för att vara sådär segt nyvaken! :D

TIHIHIHIIHIHI! TOKIO HOTEL! JAG SKA FÅ SE DEM LIVE! EFTER TRE ÅRS VÄNTAN! FATTAR NI HUR STORT DET HÄR ÄR FÖR MIG! :D ICH BIN SO GLÜCKLICH!

Hypad


Jag ser otroligt liten ut på bilden, som en .. typ tretton åring. -.-' hehe*

Klockan är här tio i fyra, ska gå sova typ snart, ska vakna innan nio svensk tid. Klockan nio ska Julia beställa Tokio Hotel biljetter till oss. Är sjuk hypad. :D TOKIO HOTEL! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Vill bara fangirl scream'a .. :D

Satt och snackade med ett par vänner från Göteborgstrakten, en av dem ville gå, den andra tönten har förlorat intresset för Tokio Hotel, tänka sig hur fanatisk hon var förut. Men jag vill åka till Göteborg också. Ska försöka övertala Julia, om det inte funkar så sa Mona att jag kunde åka till henne och crasha där efter konserten, även fast hon inte ville till konserten, den jävla muppen.

Men men, tror inte jag har råd, har kollat på tågpriserna, och det är de som kostar pengar. Tänkte att man kanske kan planka på SJ tågen men som det verkar så är det rätt så svårt, utan att bli påkommen. Iaf när det kommer till de långa sträckorna. Men men.. Får se. Synd nog så kommer säkert biljetterna säljas ut sjukt snabbt. Men men.. Får se.

Ska gå sova nu om det nu går. Är för överhypad. Sov sött ni där hemma!

Kladdkaksmuffins


CPbild

Ska baka lite kladdkaksmuffins.. Vi ska till farmor och äta snart, pappa håller på och lagar lasangette som vi ska ta med oss dit, tänkte fixa lite efterrätt. :D

.. Ni kanske vill ha recept? Där på bilden ser ni ingredienserna.
Så här gör ni, det är superenkelt.

* Smält margarinet.
* Vispa ägg och socker poröst.
* Blanda torra ingredienserna.
* Blanda mjölblandningen i ägg smeten.
* Häll i margarinet och rör om smeten tills det blir en jämn smet.
* Fyll i muffinsformar till hälften.
* Ställ in i mitten av ugnen med värmen 225°c. Låt dem gräddas i 8-10 minuter.
* När de har svalnat: Florsockra dem.


Ska gå baka och stressa pappa med att baka samtidigt som han lagar mat. Hehe*

Oh joy

Ska göra finska läxan. Oh joy.


Jag hatar ..



Trött på att plugga. Tack gode gud för höstlovet nu nästa vecka. Bara imorgon kvar.

Dock blir det plugg hela natten, jag officiellt hatar min historia lärare nu, hon har förstört något så heligt som Historia för mig (ett av favorit ämnerna i grundskolan). Jag hatar henne. Jag hatar boken. Jag hatar allt. Förtom höstlovet som är snart här. Ska ta en cigg och sedan fortsätta plugga.

Sov gott ni som kan gå lägga er med ett gott samvete. .. Och ni resten också.

TOKIO HOTEL DEN FJÄRDE MARS!

TOKIO HOTEL DEN FJÄRDE MARS! CP RYCK! DAMPANFALL! LYCKLIG! ICH BIN SO GLÜCKLICH!

SKOLKATALOGEN!

FICK SKOLKATALOGEN IDAG!


QP

Kom hem för ca 20 minuter sedan och jag har redan hunnit vräka i mig en QP co med cheddar dip bredvid. Not nice.

Hungrig som satan var jag. Hade finska från 4 till 6. Tog expressbussen som åkte 4 över från Fridhemsplan var hemma ca tjugo i sju.

Skämde ut mig lite i finskan idag också, började asflabba när jag skulle redovisa en sak, men han som jag fick jobba med, han sa inte ett piss, och gjorde inte ett piss. Vart lite nervös, men irriterad. Fick dock höra att jag förklarade sanajärjestys jätte bra (ordföljd) ..

Nu ska jag råplugga SO.



ps. jag vaknade i tid imorse, men jag förstår mig inte på folk som har tid över på morgonen. När jag än vaknar på morgonen har jag inte tid att sätta på dator. Slutar ändå alltid med att jag måste halvspringa till tåget.

22.22



22.22 Önska dig något

Nu ska jag plugga tyska. Jag hatar spanska från och med nu, jag har hållt på med spanskan nästintill nonstop, har bara ätit middag och pratat med pappa.

Plugga tyska och finska. Till samhällsprovet får jag råplugga till imorgon.

På fredag åker jag till Finland. Hype! Saknat Finland, konstigt nog..

Hörs innan jag lägger mig, ska försöka blogga innan jag drar till skolan. Bloggar ifall jag inte försover mig, vilket är högst troligt att det händer. Tyvärr.

SamSpråk är ju linjen jag går i ..


Pluggar i vardagsrummet just nu.
Español, Deutsch, Suomee och Samhälle.

Känns skit bra att plugga tre språk under en och samma kväll. Är glad att jag inte har Svenska eller Engelska läxa i alla fall. Skiter i att gå till Low Impact idag. Har ingen tid.. Tyvärr ..

Hörs senare. :) ps. försov mig till sovmorgon idag. Tyspiskt.

Virus som gör ljud?



Pratar i telefon med kusin <3

Min dator gör konstiga ljud, någon som vet om något nytt virus som gör ljud i datorn utan att något är på? Det är lite scary. Me not like liksom.

En kompis skickade en länk till en bild igår, och det stog typ haha kolla på bilden. Och eftersom bildlänken var till en känd bilduppladdningssite så öppnade jag länken, men ingen bild visades, och datorn laddade ner något. Jag tog bort filen snabbt som satan och tömde papperskorgen. Och frågade min kompis vad det var för bild hon hade skickat. Hennes svar var VA? jag har inte skickat något. Jag kopierade vad hon hade skrivit och skickade det till henne. Vi kom fram till att hon har ett virus. Ska fråga henne imorgon ifall hennes dator också gör konstiga ljud.

Nu satte jag på Windows defense, och gjorde så att den söker genom datorn. Den har inte gjort några ljud sedan jag satte igång sökningen. Odd.

African Dance snart. :)

Gah, är så trött. Ska på African Dance typ .. snart.. :)

Har lite läxor. Igår hade jag inga, det var underbart. :) Satt framför TVn och sov. Orkade inte ens att sätta på datorn.

Nu har jag bara en kvart på mig, men det är lugnt tar typ tre minuter att komma till African Dance. Skönt. :P :D

Kollade på Hype nyss, det är nog det bästa svenska programmet! Älskar Hype, hon programledaren är så wunderschön.. :D



Mer om dagen senare. Måste göra mig iordning. Ciao!

Studera lite nu va..

Japp japp. Bilder från förra helgen i facebook var kul att kolla genom. :D

Ska göra lite te och plugga lite.. :)



Varje gång jag går till Low Impact eller liknande träning frågar jag mig själv: Varför i helvete går jag hit? FRIVILLIGT?! Så en sekund efter det kommer jag på svaret: Juste jag köpte ett kort för 500 spänn.


RSS 2.0