Could've been



Har för mig att jag bloggat om låten, men jag kan inte hitta den någonstans. Blev lite irriterad. Här kommer den antingen igen eller för första gången! Njut!

Hämta syrran från skolan!


Ska gå hämta syrran från fritids. Därefter ska jag dra med henne till centrum, måste hämta ut ett paket och lämna ett par böcker till biblan! Hörs senare!

Klen mage..

Jag vet inte om någon i min klass läser min blogg, men whateva. Idag så skolkade jag inte, jag försov mig inte. Utan igår så åt vi i donken och min mage är jätte klen för all mat med lite för mycket fett. Satt på toaletten hela förmiddagen idag om vi säger så.

Nästa vecka ska bli bättre. Känns som om jag missar för mycket nu i skolan.


Från öppethus igår

Röda Södra

Missade tåget imorse. Den andra var tusen år försenat.

Öppethus var lyckat må jag säga! Sjukt kul men också sjukt utmattande. Lärde känna en massa nya Södra Latinare, värvade in folk.. Sjukt kul! Sprang runt och fixade, hjälpte folk att hitta svarade på frågor osv.

Dock när jag skulle hem så värkte min rygg och mina fötter. Tåget var en timme försenad (skulle åka 20.00 vilket jag skulle ha missat om den var i tid, men den åkte 21.10 och jag fick vänta i ca 50 minuter, vi här i Stockholm älskar SL) jag kom först hem tio i tio. Datorn satte jag på först nu.

Satt vid TVn med mamma.. Kollade på kunskapskanalen, de hade en dokumentär om svarta hål. Vilket jag tycker är bland det läskigaste som finns. Blir så skrämd av dem.

Ska kolla runt i nätet och så sedan gå sova. Hörs imorgon! Jag har matte prov imorgon! Hoppas det går bra.. Har inte pluggat ett piss.



edit. Lite bilder från innan öppethus!

20100128

Hej hej. Försov mig halvt. Saken var att jag gick upp i tid, gick på toa och whatnot. Men sen gick jag till sängen för att jag frös. Sedan vaknade jag nu. Helvete säger jag bara. Inte för att det gör mycket att jag missade idrotten. Skulle ändå inte ha velat vara med. Med tanke på att det är öppet hus ikväll och jag vill inte lukta svett då.. Jaja gjort är gjort, och hur nu än jag skulle försöka komma till idrotten så är det försent.



Hörs senare!

Öppethus imorgon!

Vet inte riktigt hur bra det gick under historia provet. Frågorna var udda och det kändes som om det inte fanns några rätta svar. Jag gav upp ganska så mycket i början tråkigt nog. Det var muntligt alltså. Resten i min grupp kunde hela tiden lägga till saker och det var saker som jag också kunde men eftersom vi inte skulle repetera saker som redan sagts kunde jag inte säga så mycket. Eftersom jag inte räckte upp handen tillräckligt snabbt eller något sådant. Bajs lärare.

Engelskan gick skit bra dock! Tror jag var bäst i min grupp att redovisa boken och en av de med bäst engelska. Med tanke på att hon rättade de flestas engelska förutom min och Tims.. Men men. Eftersom jag knappt har läxor imorgon har jag sett på TV idag! Inte varit vid datorn heller, ibland har man bara inte lust.

Imorgon är det öppethus i Södra Latin och jag ska vara Guide. Öppethus tar slut vid åtta så jag kommer nog vara hemma vid nio. Ska kolla om jag pallrar mig till någon datasal och updaterar imorgon. Får se får se.. Om inte hörs vi på kvällen/natten imorrn!


Världens bästa Södra Latinare, Sp1b'are för att vara exakt.. <3

SCORE!

Har det mesta när det gäller revolutionerna under kontroll nu. Känns bra. :) Hörs imorgon. Om jag är uppe i tid kanske jag hinner ett inlägg innan skolan. Annars hörs vi senare imorgon..


Inbilla er höra en röst som skriker: SCO-OR-E  YAH!

Appropå.

Ang. det här inlägget.. Jag tror det stämmer in på mig otroligt ofta. Idag passar det oerhört bra. Även fast jag faktiskt har pluggat en hel del redan. Känns som om jag vill göra vad som helst (förutom: städa) än läxor. Orkar inte. Att tänka att det snart är språkprovsvecka gör mig smått deprimerad. Kommer ha fyra prov på en vecka, och en examination ska in den veckan. Jag tror jag kommer vara rätt så Kaputt efter den veckan.

Japp ett helt onödigt inlägg om inget annat än mig .. Klagandes .. Om skolan .. The usual.

Ja pröva ni leva ett liv av en Södra Latinare och kolla om ni gör något annat än klaga på plugget. Måste då även påpeka att det ändå är Sveriges bästa skola. Finns inget bättre! Okej okej, listad som Stockholms tredje bästa skola (typ delad plats med Norra Real) och listad som fjärde bästa skola i hela Sverige. Berättar det inte mycket om vilken nivå allt ligger på i skolan? I just can do nothing but to love hating it and hate that I still love it.




Fel klädval?


Känt mig obekväm i mitt klädval idag. Känns som om alla har antingen kollat snett på mig eller så har jag misstolkat ett "fan va coola kläder" blick. Vilket jag inte tror att jag har. Suck* Har varit svullen i magen och havt sjukt ont. Är trött men måste plugga.

På torsdag är det öppet hus i Södra Latin. Jag ska vara Guide så kom gärna dit!

Något som gjort dagen sämre var att jag hade finska till sex idag, kom hem kvart i sju. Och att jag saknat en persons läppar. Gillar inte känslan att sakna sådant. It's not me to be like that.

20100125


Jag känner mig helt lost. Somnade och vaknade igen. Jag har inte gjort tyskan och jag mår sjukt dåligt. Vet inte riktigt hur länge tyskan tar att göra, om man kan andvända google translate för att skriva hela skiten på svenska och låta den översätta. Eller om det då blir skit-tyska. Känner ingen motivation över huvudtaget. Jag måste börja plugga historia också, har muntligt prov på onsdag. På onsdag har jag muntlig bokredovisning. Det är rätt så ok eftersom jag bestämt mig för att bara berätta lite om New Moon. Been there done that, i typ åttan eller nian.

Måste gå tvätta bort sminket innan jag somnar också, men den här värken jag har i magen är inte nice. Ganska illa faktiskt. Tror jag ska gå dricka lite vatten. Smell ya later!

Glad dag.


Glad men trött! Dagen har gått segt men jag har hoppat omkring ändå! Nu blir det tyska läxa, den skulle in idag men jag hade inte gjort den. Ska skylla på att jag inte kunde skriva ut den, typ.

Mitt paket från Asos kom idag, men har inte hämtat paketet. Ska kanske hämta den idag om jag hittar tid för det. Hörs senare!

Myshelg..



Mysig kväll med tjejerna. Sov över hos Linus. :) Mys det med. Hehe. Har precis duschat och käkat lite. Nu bär det av till att göra den där tyska uppgiften vi fick över helgen. .. Love.

Donken mat sedan tjejkväll!



Ska bara äta sen drar jag igen. Bilder imorgon! Ska till en tjejkompis och det blir tjejkväll! Mys med ps2. Mohahha.

Middag


Min middag är en väldigt gulmiddag. Det vill säga, en inte så nyttig middag. Haha. Hörs senare!

Fredag


112.

För lite över en timme sen ringde jag 112 och anmälde en bilolycka som skedde mitt framför ögonen på mig och mina vänner. En grupp med personer gick ca en meter ifrån bilen när den körde in i trädet. Lite smått i chocktillstånd just nu, en av mina vänner kunde inte göra något annat än skratta (av chock) efter det. Polisen kom mindre än fem minuter efter samtalet (snacka om effektivt!) och ambulansen strax efter. Gruppen som nästan blev påkörda hjälpte direkt personen i bilen ut. Jag fick följa order av kvinnan i telefonen. Rak i nacken, håll försiktigt i hakan, kolla så att han inte spyr. Kolla att han andas osv. Gud.

Tror jag ska gå lägga mig.

Försov mig.. Tredje gången den här veckan.. Skumt.

Det tog mig en sjukt lång tid att göra klart samhällsuppsatsen. Nu är den färdig. Höll på med den till ca tre i natt. Skulle vakna klockan sex. Tjena mitt bena sa jag till mig själv. Haha. Vaknade för ca en timme sedan. Ska hinna till lunchen i skolan för att hinna skriva ut uppsatsen och äta. Tre lektioner blir det idag.

Jag förstår inte varför men jag har haft sjukt svårt att komma upp den här veckan. Kan deta vara pga schema ändringarna och måndagen blev helt fel för mig? Hoppas jag är mer alert nästa vecka.

Hörs senare! Ska försöka få till ett inlägg i skolan när jag skriver ut uppsatsen. Btw, det kommer gå åt helvete med engelska 50 wordlist test, eftersom jag inte ens har 50 ord.



Hatten på för mitt hår är lite dirty. :)

Jag är ..

.. motivationshandikappad idag.


Der letzte Tag



Uttjatat men kommunen uppsatsen ska lämnas in imorgon och den är fortfarande inte klar. Hörs senare!

Der letzte Tag

Försov mig till en planerad försovning..

Försov mig till min sovmorgon OCH planerade försovning. Hade ingen lust för idrott. Men men. Ska till spanskan och tyskan nu! Ciao!


HAHAHAHA



Bara lite uttråkad. Hehe. Hittade lite gamla retard bilder på mig.

Edit. Jag måste nog vara den mest lättroade person! Haha


Bill Kaulitz i Milans modevecka.




En paus från uppsatsskrivningen så möter jag på de här bilderna. Älskade Tokio Hotel Bill har varit modell i Milans modevecka! Jag säger bara wow. Tyck vad ni nu än tycker, vilket ni alltid ska gå och skrika i kommentererna, jag bryr mig inte. HETING! And it seems as he's crotch is getting more famous by the minute. Det verkar inte vara någon liten packning han har i byxorna, if you know what I meane.. ;) Haha!

Vi hörs!

Hey you.

Protège Moi



Protect me from what I want



Plugg, plugg, my world revolves around plugg..



Jag köpte lite naturgodis när jag var i Ica idag, lite pepp för pluggandet, köpte bara mina favoriter, kanel toppade mandel i choklad .. typ. Köpte inte så mycket, som ni ser, jag är lite pank.



Lite papper jag skrivit ut för att ha fakta till uppsatsen och min tomma té glas, hann redan dricka upp allt. Ska gå äta lite snabbt sen blir det plugga så att det ryker från hjärnan.

Hörs!

Ny bakgrundsbild!

Bytte precis bakgrundbild på datorn, tänkte att ni kanske ville veta det.



.. Känns lite uttjatat nu, men jag ska forsätta med kommunen-uppsatsen.

Berlin resa?

Vi har lång rast och sitter i datasalen och kollar flyg till Berlin. Kollar priser jämför osv. Vi börjar typ om en evighet. Vi kollar lite på tåg också.. Gah har inget att skriva. Jag missade tåget imorse och nästa tåg var försenat. Jag kom sent till matten. Småsaker småsaker.



Berlin baby Berlin. Hörs senare!

In the cold light of morning.


jag förstår inte hur mina pupiler alltid är sådär stora..

Vaknade upp för ett tag sen, efter en timmes snoozing. Mamma verkade vara på asdåligt humör när jag frågade henne var min adidas tröja var, och när hon borstade tänderna och jag desperat behövde gå kissa. Sen verkade det dock som om hon blev på bättre humör när jag typ fråga henne: Hur kommer du till jobbet? .. Jaja. Måste dra om fem minuter, och jag måste borsta tänderna innan det, så vi hörs senare!


10 kr till Haiti

Smsade precis 10 kr till rädda barnens hjälp till Haiti. Goda gärningar är allt. :)

Ny tatuering!

Jag gjorde en tatuering fem minuter sedan! Vill ni se?!


Jag gjorde den medan jag väntade på att mitt té vatten skulle bli klart. Sånt här blir man glad av, att oväntade små saker är kul! Även om det bara är en fejk tatuering från ett tuggummi så är det ju kul!

Nu ska jag fortsätta med något mindre kul: Samhällsuppsatsen.

The Free Design - Love You



Give a little time for the child within you,
Don't be afraid to be young and free.
Undo the locks and throw away the keys
and take off your shoes and socks, and run you.

--
Run down the beach kicking clouds of sand
Walk a windy weather day, feel your face blow away
Stop and listen: Love you.

--
I love forget-me-not's, fluffernutters, sugarpops
I'll hug you and kiss you and love you




Låten är med i typ en Toyota reklam, älskar den pga låten, hehe, den är så underlig och glad.

Kommun-uppsats och 50 word-list test



Kom hem från finskan ett tag sedan, har ätit lite och nu bär det av till att göra läxor. .. Samhällsuppsats och 50 ord på engelska är vad jag prioriterar just nu resten av mount everest högen av läxor får vänta.

Nyvaken, missat hela skoldagen, måste till finskan..



Ja jag är nyvaken. Helvete. Jag har någon sådanhär autoreflex i mig som varje gång jag är för trött och ska gå upp, så smsar jag (i sömnen) till någon som jag har lektion med och kommer på någon dumförklaring, och sedan att jag ringer och sjukanmäler mig (fortfarande i sömnen). Det hände idag. Saken är att min mamma får inte få reda på det, och vi har tvättstuga klockan fem och finskan slutar klockan sex. Så jag måste åka till finskan för att rädda mitt skinn. Årets onödigaste säger jag.

Jag blir så otroligt irriterad på mig själv. Någon som har något tips för hur man vaknar tidigt? Eller somnar tidigare? Båda är stora problem för mig..

Well well ska ta tåget som åker sju över tre till stan och därifrån till Fridhemsplan och Kungsholmen, där ska jag sedan ha finska i två timmar. Love it.

Tschüss!

Somnade



Jag somnade, vaknade, gjorde läxorna till imorgon. Nu kollar jag på TV och är inte ett dugg trött. Helvete säger jag bara.

Irriterad

Jag vet inte hur många av er har prövat antingen atkins eller GI, båda är nästintill likadana. Jag gick på atkins hela sommaren och klarade mig perfa, skolan började och jag kunde inte hålla det, eftersom skol salladen inte hade så mycket att välja på. Och nu så bestämde jag mig (efter att ha gått upp i vikt och frossat som ett PMS offer) att börja om, och det gör att jag har huvudvärk just nu och är lätt irriterad och trött och JAG VILL INTE HA LÄXOR!

Så, med tanke på att jag har en massa på g just nu så tror jag att jag får ta Atkins upp igen vid ett bättre tillfälle. Kan kanske sluta trycka i mig mat men kolhydrater känner jag att jag behöver. Det var allt jag ville säga. Alltså jag ger upp efter en dag. Så jävla skit bajsigt. Irriterar mig 'til the end.

Mat och läxor nu. Tschüss.

Dålig dag



Haft en dålig dag, cheer me up will ya.

Motivationen ligger inte i topp så här tidigt..

BLÄÄÄÄÄH morgon är verkligen inte min grej. Är det ens någons grej? Om det är någons grej är den personen antagligen vrickad i skallen. Jag kan inte förstå hur folk kan vilja gå upp på morgonen, det är ju så mycket skönare att ligga i sin varma säng och sova.

Sitter i data salen och ska egentligen jobba med kommunen-uppsatsen i samhällskunskapen, men jag har ingen motivation och mina fingrar och tangentbordet sammarbetar inte. Jag gillar inte de som finns i skolan, i min dator finns de bästa tangenterna. *suck*

Kan i alla fall börja markera vad jag ska ha med i uppsatsen med min gula markeringspenna.

Vi hörs sötnosar!


Vänta nu, vilket klassrum ska jag vara i? ..

Godmorgon! Jag var tvungen att slå på datorn för att jag, smart som jag är, hade inte kollat vilket klassrum vi ska ha samhälle i.

Vaken är jag i alla fall. Så vi hörs senare!


Schema ändring = ingen sovmorgon på måndagar ..


Somnade tidigare men vaknade, fick en chock över att klockan redan var tio. Brått var det, in i duschen, göra spanskan och äta kvällsmat. Men vet ni vad. Klockan är inte halv tolv än och jag är klar. I'm ready for bed.

Imorgon blir min första tidiga måndag under hela min tid i Södra Latin. Intressant va, vi älskar sådana schema ändringar som tar bort vår långa sovmorgon på måndagar. Sovmorgonen som faktiskt gjorde måndagen helt okej. Jag ska skriva ut mitt nya schema i skolan imorgon. Suck suck.

God natt mina sköna!

Jaa du är såå sööööt och sååå liiiiten ja så söööt, söpööö!

Min lilla syster är så söt. En riktig härmapa också. När hon fyllde sju (nov -09) fick hon en hamster, dvärghamstern My. Jätte söt grå liten sak. Saken är att när hon springer i sitt hjul så låter det i hela lägenheten, så min mamma som är lätt irriterad brukar ibland lägga in henne och hennes bur i badrummet, sovrummet eller mitt rum. Just nu är buren i badrummet, när jag ska på toa brukar jag kolla på henne och med en pipig röst säga ungefär det här på finska: Vad du är söt, jaa du är så liiiiten så, lilla söööötnooos, du är mindre än lilla my, my! Nyss hörde jag min lillasyster säga ungefär samma fast då på svenska och inte finska. Lite kul tycker jag. Ville bara att ni skulle veta det.

(Söpö betyder söt på finska)


18 kr kvar på kontot nu..



Jag har beställt dessa två!
Här

Göteborg tågbiljetter till den 5 mars - Check!

Vet inte om jag berättade men i torsdags hämtade jag ut SJ-biljetterna till Göteborg. Jag och min vän Julia ska ju till Tokio Hotel konserterna, en i Stockholm och en i Göteborg. Eftersom den andra konserten är i Göteborg var vi tvugna att antingen köpa bussbiljetter eller tågbiljetter. Jag hittade ett par billiga tågbiljetter dit som jag beställde och hämtade ut i torsdags!



Det är mindre än två månader kvar och det känns sjukt! Snart ska vi se dem två dagar i rad! Jag har ett litet problem dock. Julia min kompis säger att hon är villig att köa från tidigt samma morgon, och jag vet att folk kommer köa redan en vecka innan eftersom Stockholms skolorna har lov den veckan också. Jag skulle gärna köa, jag vill stå längstfram och inte behöva oroa mig för att råka ramla och bli ner trampad.

I somras så var jag på Metro Stations gig i Helsinfors. Den var i en miniliten lokal, det här är i Globen, jag höll på ramla eftersom folk knuffas så blir det som en våg som hela tiden tar en själv hur som helst var som helst och så var det inte det så himla lätt att andas heller. Jag skulle vilja vara längst fram, för att kunna hålla mig vid gallret och inte behöva vara rädd för att ramla och bli nertrampad. Andas kommer man inte kunna göra i vilket fall som helst. ;) Jag ska gå förbi globen lite varje dag under lovet och kolla hur kön är för att sedan veta om jag ska köa. Tror att även fast jag och Julia ska tillsammans så skulle jag kunna köa själv. Jag tänker inte stå långt bak.

Gud vad jag låter besatt.. Det är ju ändå mitt favoritband.


Varmoboy med grädde

Sitter och äter frulle, vaknade för ca 20 minuter sedan. Jag gjorde varm oboy med grädde till mig. .. Tänkte att jag skulle ha läxfridag idag, med det hade jag igår istället. Får plugga tills jag ska dra någonstans. Ifall jag ska dra någonstans. Hatar att alla mina vänner har tendensen att bli sjuka när jag blivit någorlunda frisk. Ska dock se hur det blir idag.



Vi hörs senare!

I love my life


Förutom det där högen med läxor känns idag helt okej. Var prataktiv under historian och min lärare gillade det, tack gode gud att jag hade en super bra lärare i nian som gick genom alla revolutionerna grundligt.

Klassen fick tillbaka provet i SO men jag som av något skäl hade varit frånvarande den lektionen fick inte tillbaka något, men min lärare gav mig chansen att göra provet vid ett annat tillfälle så det måste jag också plugga till. Allt eftersom jag inte vet när och var dum nog att säga "närsom helst duger" så är det nog bäst att plugga på nu. För det kan ju komma upp närsom helst: då är det bäst att vara förberedd.

Köpte lite Kinder maxi för att hålla min studie-motivation uppe, hoppas det funkar! Hur har er dag varit?

Önska mig lycka till med läxorna, det lär behövas.
  • Hur styrs kommunen-uppsats Samhälle
  • The dabate-glosorna Engelska
  • Sveriges politiska system-prov Samhälle
  • Ebbe Blablabla/Antologi-frågorna Svenska
  • Amerikanska revolutionen-revolutionsmodellen Historia
  • Film recension-uppsats Finska
  • Dvärgen: Bokredovisning, läslogg och diskussion Svenska
  • New Moon muntlig bokredovisning-förberedelser Engelska
I love my life.

Dagen kort sagt.


Skolan slutade lite tidigare idag för att det inte fanns mycket att säga under klassrådet. Så vi slutade vid kvart i tre det var ganska nice det.

Min vän Jojo hängde med och lämnade tillbaka en bok till medborgarplatsens bibliotek, därefter drog vi till donken och åt lite. Jojo skulle köpa hårgfärg så vi stack till HM sedan var jag tvungen att dra till finskan. Som jag förövrigt kom fem minuter försent till men det gjorde inget.

Kom hem vid sju och nu blir det att göra läxor.

JAG LYCKADES BOKA TÅGBILJETTER TILL GÖTEBORG DEN 5 MARS! Igår vägrade Sj.se funka för mig.

Tschüss!

Min kalender


Lite smått stressad, tyska läxförhör imorgon och jag har glömt tyskaböckerna i skolan. Smart Daniela, riktigt smart. Har planerat att komma till skolan ca en halv timme tidigare för att hinna plugga lite. Hoppas det hjälper.

Imorgon blir det en hel del plugg har jag bestämt. Eller. Tisdag, HELVETE! Jag har finska imorgon. Då får jag planera om morgon dagen. Eller så får jag bara plugga när jag kommer hem. Inget annat. Får nog bli så.

Jag försov mig idag. Halft, jag valde att sjukanmäla mig, istället för att bara gå på en lektion á 40 minuter. Eftersom vi inte hade svenska idag, skulle jag bara haft matte. Kändes oerhört onödigt att gå på den lektionen.

Segt internet suger.

Internet är segt som satan. Det irriterar mig som satan.

Jag och pappa åkte till banken idag, jag har glömt min inloggningsnummer. Så den skulle jag hämta, den gick jag och jag kollade saldot i mitt finska konto och pengar fanns det 85€. Räcker bra och väl, fick 50€ av farfar i julklapp och jag har x€ kvar som jag fick av farmor länge sen. Berlin Berlin baby.. Eller?

Glass och te nu. Jag sover ju hos farmor idag, tillbaka till Stockholm imorgon. Love it. ♥ Får se hur internet funkar nu, jag är en person utan tålamod och det funkar inte så bra med segt internet för mig. För när ena sidan tar tid öppnar jag en ny flik för att under väntan för att få nästa sida ladda medan jag sedan läser nästa som fortfarande laddar. Det slutar oftast med tio flikar som laddar samtidigt och ingen laddar klart. Typical of me.

Tschüss meine lieblings!


Jag och farmor diskuterade vad man borde måla och så, hon älskar att måla, jag berättade att jag vill måla den här bilden ↑

Finland, otur under den senaste tiden?

Oj oj oj. Nu har ett tåg krashat in i en byggnad i Helsingfors, mycket som händer här i lilla Finland.

Bipolar.

Min kusin stack hem idag och jag har pendlat mellan känslorna: Sjukt uttråkad och totalt inne i en historia.. och kanske typ.. en tredje känsla jag inte ens ska nämna.

Nu är jag sjukt uttråkad. Jag läser. Jag sitter konstigt och har ont i nacken, men jag orkar inte flytta på mig. Livet är allt lyckat.

Jag är svartsjuk också. Det är inte trevligt. Min Placebo lista spelas.



Jag ska försöka lugna ner svartsjukskänslan med att läsa vidare på historier jag läst hundra gånger. Fast jag borde nog läsa på den där sjukt sugiga boken "Dvärgen". Wonderful.

RSS 2.0