LÅT STÅ!

I skolan ritade jag och Elena en riktigt fin bild på tavlan.


Bara lite uttråkade. Fick kommentarer som: Gud vad högstadiet det där känns. Bara ni tre skulle kunna rita det där. Fan var omoget.
Medan vi satt och skrattade så att tårarna rann. Kul kul.

Var även IKEA idag med mammsen. Plockade på oss nya köksmöbler, ny byrå, nya kuddar, nytt sängöverdrag m.m. Jag gissade på att en byrå som jag skulle ha inte skulla få plats i bilen så vi köpte inte den idag. Mamma ska dock tillbaka dit imorgon och köpa den. Så imorgon blir det packa till Finland, tvättstuga, montera möbler och möblera om. Pray for my survival.

Night!

Testar mobilbloggning :)

Testar mobilbloggning :) edit: äeh det där sög ju, jag hade en jätte söt bild attached till bilden..


Shit.

Jag skulle ju plugga spanska men det blev som det blev. Alltså det blev Bill Kaulitz bilder upp till hundra och ett par fin fina videos av Tokio Hotel. That's my real love.


Bill fudging Kaulitz




Just cause I want to.

Saknar min kille. :( <3

New (old) cellphone

För er som undrar.



Min nya (super gamla) mobil.

fucking ay..

En av mina värsta farhagor är att få munsår, herpes whatever. Det är det värsta jag skulle kunna tänka mig. Alltså när det gäller min kropp. Fan bryta ett ben är okej. Men det här är ju fan bara äckligt. Alltid när någon har munsår känner jag hur spyan nästan kommer upp medan jag bara inte kan kolla bort.

Under mitt utvecklingssamtal så började det svida på läppen och brännas. Min lärare sa att det såg ut som ett myggbett och sa att jag borde gå till systern. Jag gick dit, hon frågade om jag någonsin haft munsår, herpesmunsår, jag nekade. Allt eftersom jag ALDRIG haft det. Hon sa att jag borde gå till apoteket. Vilket jag då gjorde. De sa också att det ser ut som herpes. Helvete säger jag bara. Äckligt äckligt äckligt. Köpte Anti med mina sista pengar. Känns kul. Not.


Ser ni? det är svullet, det var värre nyss, men jag har smörjt med anti som satan. För jag blir bara äcklad av skiten..

Om ni undrade så gick matte provet idag skit också. Jag har ett nytt nummer, men den mobil jag använder nu saknar laddare. Haha. Har typ frågat hela klassen om de råkar ha en sådan laddare liggandes hemma. Imorgon kommer väl halva klassen med nokia laddare till skolan. Hörs!

20100328

Gårdagen var underbar. Dansade hela kvällen! Fredagen var najs! Felicia kom och gjorde mig sällskap när jag var barnvakt, vi rökte otroligt mycket. Så att halsen brände vid sista nattciggen.

För övrigt tror jag att min mobil har blivit stulen. Tänkte att jag kanske bara tappat den, men den är avstängd (den hade fullt batteri tidigare på kvällen) och den har inte setts till. That sucks. Hade en massa saker i mobilen som jag inte har överfört till datorn min.

Så folk. Min mobil är antagligen stulen! Typ fuck me. Helvete. Hörs!


Take It Off



Väntar tills vi åker till Berlin i Augusti. Festa som fan! Låten bara ger mig en bild av en mörk och galen klubb med strobelights och en massa rosa och blåa laserljus med en massa transsor med extrema sminkningar och en massa folk på dansgolvet. Svett som rinner och hur alla dansar i takt med musiken. Gud .. Jag vet inte. Bara fastnat för låten. Den skriker allt jag vill ha just nu.



Ke$ha - Take It Off

Oj oj..

Så här blir det ibland. Man går in i bloggen för att lika snabbt stänga ner fliken. Jag har inte haft någon ork eller lust att blogga. Så lite frånvarande har jag varit. I'm sorry. Det blir lätt så att man loggar in och loggar ut, man loggar in och kollar när man publicerade det senaste inlägget kollar i kalendern och mumlar ett "oj har det verkligen gått en hel vecka".

Idag så försov jag mig. Men jag hann till mitt tåg. Med kläder som var sjukt obekväma. Utan smink, okej då jag hann kladda lite mascara samtidigt som jag borstade tänderna och kissade imorse. Kom till tyskan och hypade lite snabbt, hur mycket man nu än orkar klockan 8.20, över resan till Berlin jag och ett par vänner bokat till Augusti.

JAG SKA TILL BERLIN! FATTA!

Så fick vi tillbaka våra prov och det gick åt helvete. Det förstörde min dag. Jag var inte på humör att snacka och vara glad. Synd nog. För jag ska ju till Berlin. Men det var jag glad över hela måndagen! Gick runt med obekväma strumpbyxor som åkte ner precis hela tiden och en kjol som man ser oerhört fläskig ut. Sen hade jag finska fram till klockan sex idag också. Wunderbar.

Dock så spelade jag hälften av tiden på en kompis Ipod Touch. Så jag överlevde iallafall! Jag och mina kompisar startade en hemlig förening ;)

Hörs! Har inte mycket mer att säga. Ska försöka updatera mer regelbundet!

Blondie indeed.


Idag har jag städat och sorterat kläder. Inte helt klar än. Har fortfarande en stor resväska att gå igenom. Var även hos min moster och färgade bort en viss utväxt som jag låtit växa sen innan jul. ↑ Känner mig som blonderad bimbo. Tur nog så kan jag låta det växa ett bra tag innan det syns ordenkligt, tur att jag är otroligt blond naturligt. :) Jag hatar se nyblonderad ut.

Var även hos Elin idag för sista gången. Hon åker till Spanien imorgon. Hennes föräldrar flyttar ner till Blekinge den här veckan och Elin och Sara flyttar till Alexandra som bor så långt som Hässelby. Hemskt. Inga mer spontan besök nu mera. :(

Såg Oceans eleven idag också. Den kom på nian. Sjukt underhållande. Skulle kolla på film med mamma men hon pratade hellre i telefon ett par timmar med sin kille. Kul.

Whatever. Ska röka nu! Woho. Hörs imorgon!

Illegally beautiful.



Helvete heller. Jag tycker det borde vara olagligt att vara så vacker. Och het för den delen. *Dör*

I'm itching for ..

I'm itching for


a cigarette


summer


Tokio Hotel


Bill Fucking Kaulitz und Fame


Berlin



Telephone



Igår gick jag och Felicia på en promenad därefter gick vi hem till henne. Hon bor så sjukt fint! Ett stort vitt fint hus med miljontals rum och ett modernt kök osv. Jätte fint. Iallafall. Vi kollade på den här videon och dansade som Gaga (3:53-4:05 typ). Underhållande!

Lady Gaga - Telephone

20100309

Går in i bloggverktyget. Funderar på vad jag skulle kunna skriva om, men jag kommer inte på något. Jobbigt läge.

I vilket fall som helst. Jag hade en sugig söndag. En bra måndag. Idag var bra också. Göteborg konserten höll inga känslomässigt för mig. För att jag inte hade de vänner jag delat Tokio Hotel kärleken med. Borde ha åkt till Helsingfors istället. Försent att ångra sig nu dock.

Plugg och sömn är vad jag har planerat in de kommande dagarna. Linus ska sova hos mig idag *happy* får se hur det blir med sömn-deparmentet då. Jag har saknat honom. Träffade honom sist förra onsdagen. Long time I say.

Hörs!


Tokio Hotel den fjärde mars på parkett.



Bästa dagen ever. Fattar ni det. Jag stog nästan längst fram, bara två korta brudar framför mig. Jag är hög av endorfiner och adrenalinet som pulserar i mitt blod.

Totalt värt väntan 14h i -15. Wirklich. The most awesome thing ever.

Det enda jag ogillade var att Geisterfahrer och Ailien inte var på tyska, ich nich liebe Phantomrider und Ailien englisch wersion. Typ. Så kände jag när jag inte kunde sjunga med utan att snurra mitt huvud med de tyska texterna. Allt annat var super hype bäst!

Vet ni vad. Första gången Bill höll ut micken för att folk skulle sjunga så skrek alla bara, men jag fattade så jag skrek de orden han ville ha väldigt högt så han kollade typ på mitt område och log. Inte på mig tyvärr. :'( MEN vet ni vad. Jag har fått Bill Kaulitz att le.

Kill me now and I would not mind. I'd die happy.

Veckans agenda..

Min mammas kille tror att jag inte gillar honom. Känns lite surt när jag själv försökt allt för att verka trevlig och allt sådant bullshit. Kanske är det för att jag är ALLTID ett jävla pms offer när mamma bestämt att han ska komma hit. Igår så fick jag små ryck när mamma berättade att han skulle komma. JAG HAR LOV! Jag vet att han alltid drar härifrån sent när han är här. Hur kul är det att känna sig som en fånge i sitt egna rum för att morsans kille sover här. Nej inte så kul. Aja. Jag ska upp relativt tidigt imorgon. Ska till Anna, hon ska vara barnvakt och jag ska göra henne sällskap samtidigt som jag ska försöka få henne hjälpa mig med matten. Har missat så oerhört mycket.

Det blir plugga tyska ikväll. Matte och spanska imorgon. Då får vi se var onsdagen bär av. Måste förbi Bromma innan torsdag för att hämta min biljett från Julia. Torsdag är det konsert! På fredag åker jag och Julia till Göteborg, där ska vi på konsert! Screw Kenzas och Mirres Tokio Hotel tour, vi har vår egna lilla tour på två dagar. Haha. På lördag kommer vi vandra omkring i Göteborg, jag ska träffa min Apa och kanske ett par fler vänner och vi kommer hem sent på kvällen. Vid tolv tiden. Söndagen blir lite plugg.

That's my week. :)

Kolla vad små mina killar var en gång i tiden.. :*

Jag menar kolla på dem! Haha, mina killar har blivit vuxna.. :) När jag började lyssna på dem så var killarna sjutton.. Och bara man jämnför dem då och dem nu. They've grown..

Tre dagar, tre dagar, tre dagar. I'm losing my mind. Tiden har gått så snabbt när vi köpte biljetterna så var det ett halv år kvar. Nu är det inte ens en halv vecka kvar! Dear lord.

Hörs!

RSS 2.0