Buhu

BAAAAAH, jag orkar inte. Kan inte dra till skolan imorrn heller. Sucks.

Whatever. Måndag. Hatar bara att jag missar mycket och att jag är trött på att vara hemma. Plus att Vamp diaries har typ en liten paus i USA, den här delen som kommer idag sedan kommer nästa om tre veckor. 2 december. How much doesn't that suck? Kind of alot.

Hörs!

Pannkakor :)

Äter pannkakor med glass och nutella. That's all you need to know. Bye.

......... Dunno what to say..

Hos käraste kusin just nu. Lite awkward. Hennes kille ligger i sängen och typ halft sover. Hon bor i en etta. Men men what to do, what to do......

Ska gå köpa lite mat senare orkar bara inte just nu. Senare senare. Farmor gav oss 50€ och faster 20€. Nice nice. Så pengar till mat har vi iaf.



By the way, har börjat läsa boken Push. Filmen Precious är baserad på boken. Lite svårt att läsa eftersom hon är analfapet och skriver så som hon tycker det låter. Som Mother blir Muver. Math - Maff. Nothing - Nuffin. Osv. Svårare ord är riktigt svåra för att hon skriver dem fel och jag inte riktigt vet vad det är för ord hon vill skriva, men den är riktigt bra. Och hemsk. På en och samma gång.


You have been the one.

Ska upp tidigt imorgon.. Ska till kära kusin, och min faster ska åka till Helsingfors för att besöka en läkare. Jag ska åka med henne, blir billigare så. Otroligt dyrt med tågbiljetter här.

Hörs imorgon lovers.



Btw såg matrix tidigare idag för första gången. Måste berätta det ifall någon frågar när jag såg den. .. -.-'

RSS 2.0