Sicksicksicksicksick and sick yet again.

Lite jobbigt att känna sig febrig och sjuk. Har totalstopp i näsan och halsen kliar, tänderna värker och jag vill bara dö. Det jobbigaste är att jag har skola imorgon och känner inte att det riktigt är någon poäng i att inte dra till skolan de här sista veckorna.. Hörs någon dag när jag orkar blogga. :)


En jävla fjäder i tandställningen nu sjukt...

dsc-0078 (MMS)

En jävla fjäder i tandställningen nu sjukt snyggt -.-'


Bakis och mamma tvingar mig att städa .. G...

dsc-0072 (MMS)

Bakis och mamma tvingar mig att städa .. Grr.. Pizza snart! :D


På väg mot anna anna och lovisas 17 års fe...

dsc-0071 (MMS)

På väg mot anna anna och lovisas 17 års fest :D


Södra Latin - Läroverksfejden - Teater


Bara för att min skola är bäst.

Frukost :-)

dsc-0069 (MMS)

Frukost :-)


Cider och Spice Girls på balkongen

Sitter och chillar, med rekorderlig cider :D Ska ut snart!


Whatnot and whatever, I am going to pull this through.

Varför är jag uppe såhär tidigt in på morgonen? Eller sent in på natten. Jo jag har ett helvetes arbete som ska in imorgon. För att jag måste packa innan jag drar till skolan imorgon. För att jag är självmordsbenägen.

Är i näst sista delmomentet i arbetet, det känns bra iaf. Håller på med min tredje punkt av min fakta utredning och min kropp skriker efter sömn och cigaretter. Kanske till och med coffein. Men jag ska göra det här, jag ska klara av detta! Jag förbannar mig själv för att jag somnade när jag pluggade i söndags. Det gör jag verkligen. Saken är nämnligen så att jag har för mig att jag har en mindre tyska läxa också. Whatever. This is way more important.

Whatnot, hörs! Ska fortsätta nu!

Min moster fyller 20 idag :)

dsc-0066 (MMS)

Min moster fyller 20 idag :)


Jävla skit bajs piss.

Jag blir sådär sjukt irriterad. Varför blir mms bilderna så små? Okej när jag hade min piss nokia som tog så små bilder men min nuvariga mobil tar bilder som är större än 400 px på ena sidan. De är 600x800 px GAH! Och det går fan inte redigera skiten. Blir pissirriterad.

Btw. Jag dör. BONNIE ÄR SÅ KORKAD!

Och jag blir dum av Blogg.se! Varför är skiten så jävla idiotisk?! GAH! Hat.


Pluggish :P

dsc-0063 (MMS)

Pluggish :P


Macbeth

Borde plugga men hittar inte energin för det. Får väl bara ta hitta den under helgen för arbetet ska in på tisdag. Skjut mig.

Ska läsa lite Macbeth, för imorgon under engelskan ska jag spela Macbeth himself! See yaaaaaa!


Testar bara :)

dsc-0062 (MMS)

Testar bara :)


Blablablabla aa a aa

Igår så hade jag världens huvudvärk under historia timmen, efter det var det bara att bita ihop och gå på läroverksfejden.. När jag satt på tåget hemåt började jag må illa. Nästan så att jag spydde. Jag kom hem och mamma ville att jag skulle äta så jag åt en pannkaka.. -.-' sen var jag tvungen att gå lägga mig. Mitt huvud kändes som om det skulle sprängas. Som om min hjärna drogs ut genom ögonen. Allt ljus var för mycket och jag ville dö. Jag hatar migrän.

Iaf jag somnade då och klockan var inte ens åtta. Vaknade halv sex imorse klädde av mig och somnade om. Hehe .. Vaknade vid halv tio pluggade till tyska provet ett par timmar och drog sedan till skolan. Tyskaprovet gick .. gick väl sådär. Suger.

Hörs senare ska på Top Shop rea eller något.. Hörs!



edit. det blev inget för att jag råkade glömma legget hemma och eftersom vi skulle ha dragit på efter saken på Berns så skulle det ha varit rätt kört för min del ni vet repliken "öh jag måste ha glömt legget hemma" funkar ju aldrig. :(

Bill Kaulitz



Bara för att Bill är den vackraste.

Fuck it

Äh fan gå häng er. Kommentera!

Here we go again. Ska till Sebbe och Linus idag igen. Om ni nu undrade så var jag där igår. Mår inte toppen, men det gjorde jag inte igår heller. Får se vart kvällen tar mig. Hör senare!

*tänk er mobilbilder här, kan inte få in dem i datorn. En aning frustrerande faktiskt*


I've got a Stalker



Satt och funderade på.. Vem kan det här vara.. Så kollade jag upp IP adressen.. IP nummret var lokaliserad i Stockholm. Inte mycket hjälp kan jag säga er. Men sen så kollade jag lite fler IP nummer bland mina kommentarer. Mobydick. Jag vet att du älskar mig. Du berättade det för mig igår! Mahahah :D Älskar dig också, jag gillar stalka dig med! ♥

Alexandras fest + Limousin + Grand Hôtel


Alltså 17 och 18 april :)

Man mår väl som man förtjänar idag.

Man mår väl som man förtjänar idag.


RSS 2.0